Felicitat

Has respirat mai Felicitat?

Doncs si, la felicitat es respira i s'inspira. Tot i que per arribar a aquest punt, he hagut de passar per una muntanya russa d'emocions i situacions.

Han sigut necessàries, per poder entendre aquest procés.

 

Quan intentes canviar les coses i les persones, quan imposes el teu criteri per sobre dels altres, quan veus com un error alguna situació que no ha sortit com tu volies, quan esperes que les persones et recompensin per tot el teu esforç, quan demanes amor, com si fos caritat... en definitiva, quan busques que un altre et doni la felicitat.

 

Quan ja ha passat aquesta tempesta, plena de pluja, llamps i trons. Quan has caigut al pou, i t'has sentit completament sola, trista, i ofegada en llàgrimes, quan ja no podies més i creies que la vida t´havia deixat de banda....

Llavors per art de màgia apareix un raig de llum. Amb aquest raig, agafes aire per demanar ajuda a les forces invisibles. Aquelles que t'han estat acompanyant en aquest camí ple de dificultats. Han estat allà, quietes, observant, cuidant, esperant... que els demanéssis ajuda. Perquè elles protegeixen, però no actuen, si no els hi demanes. Són respectuoses amb el teu procés i esperen pacients a que tu estiguis preparada i convençuda que existeixen.

 

És llavors quan comences a parlar amb tu mateixa, amb ells, amb el cel, amb les flors, respires profundament, sents com l'aire entra per les teves fosses nasals i arriba als pulmons, et mires al mirall i et veus.

Sents les teves mans.... i notes com aquestes energies t'acaricien els cabells. Ells, els nostres sers de llum, àngels, guies o com cadascú li vulgui dir.

 

Un cop has passat la prova, un cop has mirat cap al cel, des d´'aquell pou fons i fosc... només llavors... comences a comprendre perquè ho has passat tant malament.

 

Necessitaves saber què era la foscor, per reconèixer la llum.

 

I totes aquelles situacions fan que les petites coses que abans no veies, ara siguin el més important del teu dia.

 

I, és en aquest moment, que respires Felicitat.

 

Quan obres els ulls de bon matí, i sents que estàs viu, que tens tot un dia per donar el millor de tu. Tens tot un dia per fer realitat els teus somnis.

Respires felicitat,  quan comprens que la felicitat ve de dins teu. Quan regales el teu  somriures a les persones, perquè sí. I sobretot els deixes ésser. Els deixes ser, qui vulguin ser, mentre tu no et mous del teu centre. Mentre tu, segueixes respirant felicitat. Deixes que les persones facin el seu procés personal, sense excitar-te per expressar això que tu sents... Només deixant que decideixin qui volen ser i com viure.

No és dolent veure algú que fa un procés diferent que el teu. És la seva decisió. Decidirà què vol respirar...

 

...i potser ara està en un pou experimentant la foscor... està en el mateix punt que nosaltres fa un temps enrere...

 

...llavors entens perfectament perquè arriba un dia que no encaixes amb algunes persones que abans sí ho feies...

 

...entens que encara que estimes les persones del teu entorn, cada una d´elles té el seu procés, amb les seves eleccions i amb la decisió personal de ser qui volen ser.

 

...entens que, com les ones de ràdio, hi ha etapes de la vida que no sintonitzes la mateixa emissora que algunes persones, perquè tu has crescut i estàs en un altre punt...

 

Llavors camines segura, confiada, plena d’il·lusió, d´'esperança, et reconeixes, t´'estimes, et valores, i tu sola comences a crear tot el món que sempre havies somiat i t'adones que respires felicitat.

 

I sense jutjar, ni allunyar, ni discriminar, ni senyalar.... segueixes caminant imparable, deixant que per decisió  pròpia, les persones decideixin seguir-te o no.

 

Serà la seva decisió, el seu procés... si volen respirar felicitat amb tu.

 

 

Mercè 

Equip Bessart dreams 


Escribir comentario

Comentarios: 0